14. jun. 2012

Header - inabob

Headeren i ser oven over designede jeg til bloggen inabob for nogle dage siden. Jeg synes selv at " skrift typen " jeg har lavet er ret så cool hæhæ. Jer der følger med på min blog ved at jeg for noget tid siden lavede en header til noir. I stilen minder de lidt om hinanden, men de er alligevel meget forskellige og begge to fine synes jeg. For resten er inabob en super fed blog. Jeg er selv fast læser og kan klart anbefale at kigge forbi!

10 kommentarer:

 1. Hej! Dine tegninger er simpelthen så flotte, så jeg tænkte på om jeg kunne få dig til, at lave en header til mig i stil med Noirs og ina bobs? - jeg vil self. gerne betale dig lidt for det hvis det er.

  /Laura

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo hvis jeg en dag får tid, men jeg vil ikke love noget :)

   Slet
 2. Jeg er i samme båd som ovenstående Laura! :-p

  SvarSlet
 3. Wow, du er så dygtig! Hvis bare man havde dit talent... Men den er i hvert fald vildt flot!
  Forresten; hvordan får du det ind på computeren? (hvis du forstår?)

  http://youarethedesignerofyourdestiny.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   Jeg fotografere tegningen og skriften, lægger billederne ind på computeren. Derefter beskærer jeg billederne og redigerer i dem til jeg synes det ser pænt ud.
   Det er lidt indvikltet :)

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Du er så dygtig Laura! Jeg ved ikke om du har set det, men en af dine tidligere tegninger er kommet på Tumblr - http://vildekaniner.tumblr.com/post/22435729940

  Kh Clara
  www.claramasson.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. har set det. Det er ret vildt så mange der har reblogget den og så er det ikke engang mig selv der har lagt den på tumblr... :)

   Slet
 6. Den er så fin :) Du har virkelig talent!

  SvarSlet
 7. Laura, den er virkelig smuk. Er blevet lidt forelsket i idéen. Ved at jeg bomber dig lidt med kommentarer p.t., men vil høre dig om jeg kan bestille en tegning hos dig? Jeg vil meget gerne betale for det selvfølgelig, skal lave mit layout på bloggen mere simpelt, og så tænkte jeg at bruge tegningen som header og som start/præsentation af de videoer jeg laver, så det hele hænger sammen. Vil selvfølgelig skrive, at den er lavet af dig :)

  /Ida Nørgaard

  http://idanoergaard.blogspot.dk/search/label/my%20music

  SvarSlet